Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/adhdifamilien.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Anne Mette R. Rasmussen (sygeplejerske)

Jeg er uddannet sygeplejerske og har været ansat i børnepsykiatrien siden 2002. Jeg er uddannet specialsygeplejerske i psykiatrisk sygepleje (1 årig fuldtids uddannelse).

Jeg har en uddannelse i kognitiv terapi med børn og unge fra Kognitiv Terapi Center Århus. Ligeledes har jeg VITA uddannelsen fra Psykologisk Ressource Center ved Kirsten Callesen, som kvalificerer mig til at arbejde kognitivt med børn/unge med autisme og ADHD og deres familie. Jeg er tilknyttet som konsulent ved Psykologisk Ressource Center.

På specialuddannelsen arbejdede jeg bl.a. med emner som søskendeproblematikker hos søskende med en bror eller søster med ADHD og autisme samt inddragelse og anerkendelse af familien i udredningen og behandlingen af et barn med en børnepsykiatrisk lidelse.

Endvidere har jeg en projektlederuddannelse og arbejder med diverse projekter i relation til børnepsykiatrien.

Til dagligt arbejder jeg i børnepsykiatrisk ambulatorium, hvor jeg deltager i udredning og behandling af børn med angst, OCD, ADHD og autisme.

Jeg har skrevet pjecerne om ADHD og søskende, ADHD og teenagere samt ADHD og bedsteforældre sammen med Søren Glistrup.

Endvidere har har jeg erfaring med at arbejde med angst grupper, søskendegrupper, grupper til børn med autisme og ADHD, forældregrupper, og jeg sidder i en national fokusgruppe for sygeplejersker, som beskæftiger sig med ADHD.

 Anne Mette Rosendahl Rasmussen - amrr@adhdifamilien.dk - tlf. 23 22 93 10 & Søren Glistrup - sgl@adhdifamilien.dk - tlf. 20 73 08 75